نقد و بررسی لپ تاپ استوک لنوو Lenovo ThinkPad W510
نوشته شده توسط : vazgen avanesian

هنگامی که به دنبال یک لپ تاپ کارآمد برای حوزه کسب و کار هستید، دیر یا زود احتمالاً با مدل های Thinkpad W لنوو مواجه خواهید شد. آنها با Thinkpad W510 به پیشرفته ترین شکل ارتقا یافته اند. به طور دقیق، اکنون مدل W510 با پردازنده Intel Core i7-820QM، کارت گرافیک Nvidia Quadro FX 880M و رم 16 گیگابایتی را بررسی خواهیم کرد.

این نقد و بررسی در تاریخ 08/05/2019 در سایت نوت بوک چک منتشر شده است.

لنوو سری Thinkpad W را برای همه کسانی که به دنبال یک دستگاه تجاری با سخت افزار کارآمد هستند توسعه داده است. W مخفف "Workstation" است. به گفته سازنده، این سری "عملکرد برتر و فناوری پیشرفته بدون افت را برای استفاده حرفه ای" عرضه می کند. نسخه 15 اینچی که W510 نام دارد، برای اولین بار پس از به روز رسانی به هر دو مدل قدیمی Thinkpad W500 و Thinkpad W700 می پیوندد. در حالی که W500 هنوز باید از سخت افزار آزمایش شده Core 2 Duo راضی باشد، شما دستگاهی با آخرین پردازنده چهار هسته ای Core i7 با W510 به دست خواهید آورد.

لینک خرید لپ تاپ استوک لنوو Lenovo ThinkPad W510

مشخصات فنی لپ تاپ استوک لنوو Lenovo ThinkPad W510

اگر 15 اینچ برای شما خیلی کوچک است، ممکن است W700 را در نظر بگیرید که همچنان با Core 2 Duo، Core 2 Extreme یا Core 2 Quad عرضه می شود. حتی اگر در حال حاضر نمی توانید هیچ اطلاعاتی در مورد نسخه ارتقا یافته احتمالی به جدیدترین فناوری اینتل بیابید، اولین گزارش ها از Thinkpad W701 آینده از الان در اینترنت در حال پخش است. لپ تاپ Thinkpad مدل W510 در حال بررسی است. طبق معمول، بخش هایی که به شدت به مؤلفه های کلیدی وابسته هستند، لزوماً برای سایر مدل ها اعمال نمی شوند.

مشخصات فنی لپ تاپ استوک لنوو Lenovo ThinkPad W510

 

پردازنده: مدل Intel Core i7-Q820 چهار هسته ای , فرکانس  1.73 - 3.06 GHz ,کش 8 مگابایت , معماری Clarksfield

کارت گرافیک: Intel Graphics HD- NVIDIA Quadro FX 880M

حافظه رم: 16GB DDR3

صفحه نمایش:15.6 اینچ 16:9, 1920*1080 پیکسل , مات

هارد: HDD,500GB   

کارت صدا: Conexant Cx20585

پورت ها: 1 Express Card 34mm, 4 USB 2.0, 1 Firewire, 1 VGA, 1 DisplayPort, 1 Modem, 1 Kensington Lock, 1 eSata, Audio Connections: 1 audio combo (headset), Card Reader: 5-in-1 cardreader

شبکه: Intel 82577LM Gigabit Network Connection (10/100/1000MBit/s), Intel Centrino Advanced-N 6200 AGN (a/b/g/n = Wi-Fi 4/), Bluetooth 2.1+EDR

درایو نوری: HL-DT-ST DVDRAM GT30N

ابعاد: 4.0*37.3* 24.5 سانتی متر

باتری: 57 وات ساعت لیتیوم یون, 10.8 V, 5.2 Ah

سیستم عامل: ویندوز 10 با معماری 64 بیت

دوربین: Webcam: 2 MP

سایر مشخصات: ThinkVantage Tools, Note USB ports: 2 x SuperSpeed USB, 1 x PoweredUSB 2.0, 1 x eSATA / Hi-Speed USB

وزن: 2.45 کیلوگرم

قیمت در زمان عرضه: 2100 یورو

لینک مشاهده در سایت لنوو: Lenovo homepage-Lenovo notebook section

 

توجه: سازنده ممکن است از قطعاتی از تامین کنندگان مختلف مانند پنل های نمایشگر، درایوها یا کارت حافظه با مشخصات مشابه استفاده کند.

طراحی لپ تاپ استوک لنوو Lenovo ThinkPad W510

طراحی لپ تاپ استوک لنوو Lenovo ThinkPad W510

وقتی Thinkpad W510 را با Thinkpad T510 مقایسه می‌کنید، متوجه می‌شوید که قاب‌ها تفاوتی با هم ندارند. هر دو طراحی و همچنین توزیع پورت تغییر نکرده اند. شما همچنین شباهت زیادی به W500 خواهید دید که W510 به سختی با آن تفاوت دارد. وقتی به توزیع پورت نگاه کنید ابتدا تفاوت ها را خواهید دید. لنوو حتی در سری Thinkpad W نیز به سری شناخته شده تینکپد وفادار مانده است: یک قاب مشکی مات، با چند خط تیره رنگی به شکل یک نقطه حرکت قرمز، یک کلید اینتر آبی و دکمه ThinkVantage آبی، لولاهای نقره‌ای و برچسب‌های اجتناب‌ناپذیر مختلف. Lenovo همچنین در این مدل به مدیریت خط مستقیم و طراحی بسیار هندسی خود وفادار مانده است.

مهمترین نواحی ارگونومیک بدنه به خوبی برنامه ریزی شده و به آرامی گرد شده اند. این را می توان به خوبی در لبه جلویی واحد پایه، قاب صفحه کلید، به خصوص کلیدهای مکان نما و همچنین ترکیب پد لمسی-ترک پوینت مشاهده کرد. واحد پایه با استحکام پیچشی امتیاز عالی می گیرد. مقاومت فشار نیز بسیار خوب است. درب نمایشگر زمانی که از یک لبه بلند می شود و به سختی می پیچد می تواند در برابر نیروهای وارده به خوبی مقاومت کند. همچنین با فشار انتخابی به خوبی مقابله می کند. اما قاب نمایشگر حتی تحت فشار خفیف تسلیم می شود، به طوری که انحرافات تصویر در صفحه فعال قابل مشاهده است.

لولاها نسبت به اندازه لپ‌تاپ کمی کوچک به نظر می‌رسند، اما پس از تنظیم زاویه باز کردن، به سختی اجازه می‌دهند که تغییر کند. باز و بسته شدن با یک دست مشکلی ندارد. حداکثر می توان صفحه نمایش را کمی بیشتر از 180 درجه باز کرد. در کنار هارد دیسک، ماژول های RAM به راحتی از طریق پوشش های نگهداری قابل دسترسی هستند. اکنون لنوو به جای فرمت 16:10 از فرمت 16:9 مناسب سینما استفاده می کند. برای حمل و نقل بالقوه باید دستگاهی با وزن تقریباً 2.45 کیلوگرم و اندازه 373 میلی متر عرض، 245 میلی متر عمق و حداکثر 40 میلی متر ارتفاع به همراه 700 گرم برای آداپتور برق بسیار عظیم را بسته بندی کنید. طراحی ظاهری تاشو و قلاب های بسته با فاصله زیاد از نفوذ اجسام خارجی به داخل لپ تاپ جلوگیری می کنند. 

پورت های لپ تاپ استوک لنوو Lenovo ThinkPad W510

مهمترین ویژگی پورت های یک نوت بوک تجاری، پورت اتصال است و خواهد ماند. W510 را می توان با طیف وسیعی از ایستگاه های داک موجود متصل کرد و به این ترتیب، به سرعت و به راحتی به یک مانیتور خارجی، شبکه، چاپگر و غیره از محیط اداری متصل می شود. اکثر پورت های داده شده روی نوت بوک عمدتاً روی لبه سمت چپ کیس متمرکز شده اند. در آنجا یک پورت نمایشگر و VGA در مرکز پیدا خواهید کرد. دو پورت USB 3.0، یک پورت USB/eSATA ترکیبی، فایر وایر و سوئیچ اصلی ماژول‌های بی‌سیم در جلو قرار دارند.

در سمت راست، اسلات Ultra-bay را خواهید دید که به طور استاندارد به یک درایو DVD مجهز شده است، به دنبال آن یک اتصال RJ-45 و یک اسلات امنیتی Kensington قرار دارد. یک ترکیب سوکت صوتی برای هدست، یک اسلات ExpressCard/34 برای برنامه های افزودنی و یک کارتخوان 5 در 1 جای خود را دارند. در قسمت پشتی یک اتصال USB 2.0 و یک پورت مودم RJ-11 و همچنین ورودی DC و باتری وجود دارد.

برخلاف مشخصات سازنده W510 که می‌توان آن را از سایت آمریکایی لنوو دانلود کرد، ظاهراً این لپ‌تاپ دارای دو پورت USB 3.0 آبی نیز می‌باشد. در حالی که باتری 6 سلولی نمونه اولیه با پشت بسته می شود، می توان فرض کرد که باتری 9 سلولی که به طور استاندارد در مدل های W510 ایالات متحده موجود است، کمی بیرون زده است. اینترفیس ها هیچ فضایی در لبه جلویی اریب ندارند. به طور کلی، توزیع پورت ها برای افراد راست دست مطلوب است. استفاده از داک استیشن های ارائه شده قطعا برای چپ دست ها توصیه می شود.

جلوی لپ تاپ استوک لنوو Lenovo ThinkPad W510

جلو: قفل کشویی

پشت لپ تاپ استوک لنوو Lenovo ThinkPad W510

پشت: USB 2.0 (برق)، RJ-11 (مودم)، باتری، ورودی DC، فن

سمت چپ لپ تاپ استوک لنوو Lenovo ThinkPad W510

سمت چپ: فن، پورت نمایشگر، VGA، 2x USB 3.0، USB/eSATA ترکیبی، فایر وایر، سوئیچ اصلی WiFi

سمت راست لپ تاپ استوک لنوو Lenovo ThinkPad W510

سمت راست: ExpressCard/34، کارتخوان 5 در 1، ترکیب صوتی، اسلات Ultra-bay با DVD-RW، RJ45-LAN، اسلات امنیتی Kensington

پردازنده Intel Core i7 Q820

سی پی یو اینتل Core i7 820QM یک پردازنده چهار هسته ای پیشرفته عرضه شده در سال 2009 است. دارای 4 هسته (پردازنده چهار هسته ای) و Hyperthreading است. بنابراین می توان روی 8 رشته به طور همزمان کار کرد. به دلیل حالت توربو، پردازنده تا 3.06 گیگاهرتز کلاک دارد و بنابراین می تواند در برنامه های تک هسته ای مانند بازی های قدیمی بسیار خوب عمل کند.

سری Core i7 دارای یک کنترلر حافظه یکپارچه برای بارهای DDR3 (1066 یا 1333) است. بنابراین، عملکرد حافظه بسیار خوب است (در مقایسه با پردازنده های قدیمی با کنترلرهای حافظه خارجی). با این حال، این همچنین منجر به TDP بالاتر کل تراشه می شود. ریزمعماری Core هنوز بسیار شبیه به آنچه در پردازنده‌های Core 2 استفاده می‌شود، است، بنابراین عملکرد در هر مگاهرتز (بدون در نظر گرفتن کنترلر حافظه یکپارچه، Hyperthreading و Turbo Boost) مشابه است. مصرف برق تا 45 وات (TDP) برای یک پردازنده لپ تاپ بسیار بالا است و به دلیل حالت توربو، مصرف برق باید به این مقادیر بالا برسد. بنابراین، پردازنده فقط برای لپ تاپ های بزرگ مناسب است.

پردازنده و کارت گرافیک لپ تاپ استوک لنوو Lenovo ThinkPad W510

کارت گرافیک Nvidia Quadro FX 880M

پردازشگر گرافیکی NVIDIA Quadro FX 880M یک کارت گرافیک حرفه ای کلاس متوسط برای ورک استیشن های سیار (حدود 15 اینچ) است. این کارت گرافیک مبتنی بر کارت گرافیک GeForce GT 330M با نرخ کلاک کمتر است و بنابراین یک تراشه DirectX 10.1 است که در 40 نانومتر تولید می شود. با توجه به BIOS ویژه و درایورهای حرفه ای، FX 880M باید در برنامه های حرفه ای (مانند CAD، DCC، Rendering) به طور قابل توجهی بهتر از 330M عمل کند.

مزیت دیگر برای کاربران حرفه ای، درایورهای تایید شده است که باید تجربه ای بدون اشکال را با رایج ترین برنامه های حرفه ای تضمین کنند. علاوه بر این، درایورهای Quadro FX حاوی پروفایل هایی برای این برنامه ها هستند تا بهترین تنظیمات را تضمین کنند. سایه زن ها بر اساس معماری دسکتاپ GTX 200 هستند و بنابراین در مقایسه با کارت های نسل قبل کمی بهبود یافته اند.

بدون بار، Quadro FX 880M قادر است تا فرکانس 135 / 270 / 135 مگاهرتز را کاهش دهد. عملکرد بازی FX 880M به دلیل درایورهای مختلف باید فراتر از GT 330M باشد. گیمرها باید کارت GeForce را به دلیل پشتیبانی بهتر از بازی انتخاب کنند. این تراشه از Optimus برای سوئیچ خودکار بین کارت گرافیک اختصاصی و یکپارچه (به عنوان مثال در پردازنده های جدید Core i7) پشتیبانی می کند. البته هنوز Optimus در Lenovo Thinkpad W510 ادغام نشده است.

کاربری لپ تاپ استوک لنوو Lenovo ThinkPad W510

کاربری لپ تاپ استوک لنوو Lenovo ThinkPad W510

با توجه به سی پی یو ( Intel Core i7 Q820 ) ، کارت گرافیک (NVIDIA Quadro FX 880M ) و همچنین قابلیت ارتقا، لپ تاپ استوک لنوو Lenovo ThinkPad W510 برای کاربری های زیر مناسب است.

توصیه فروشگاه آرالپ این است که قبل از خرید از طریق مشاوره خرید انجام دهید تا بهترین نتیجه را بگیرید.

قابلیت ارتقا لپ تاپ استوک لنوو Lenovo ThinkPad W510  

قابلیت ارتقا لپ تاپ استوک لنوو Lenovo ThinkPad W510 

قابلیت ارتقا نسبت به توان سی پی یو و مادربرد در تمام لپ تاپ ها وجود دارد .شرکت های سازنده لپ تاپ این قابلیت را در اختیار کاربران قرار می دهند تا چند سالی به راحتی بتوانند لپ تاپ خود را با برنامه های روز سازگار نگه دارند. لپ تاپ استوک لنوو Lenovo ThinkPad W510 این قابلیت را دارد که تا 16 گیگابایت رم و ترابایت هارد 2.5-inch internal SSD • SATA 6.0Gb/s را پشتیبانی کند. فروشگاه آرالپ این امکان را فراهم کرده که قبل از خرید بتوانید لپ تاپ مورد نظرتان را ارتقا دهید. 

توجه داشته باشید سی پی یو و کارت گرافیک در لپ تاپ قابل ارتقا نیست.

منبع: نقد و بررسی لپ تاپ استوک لنوو Lenovo ThinkPad W510

 




:: برچسب‌ها: لپ تاپ دست دوم لنوو، لپ تاپ استوک لنوو، لپ تاپ کارکرده لنوو، لپ تاپ لنوو Lenovo ThinkPad W510 ، خرید لپ تاپ استوک لنوو ,
:: بازدید از این مطلب : 239
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 26 بهمن 1401 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: